To see our schedule with full functionality, like timezone conversion and personal scheduling, please enable JavaScript and go here.
10:00
10:00
60min
Brunch

Welcome "Brunch"

Ballroom
11:00
11:00
10min
10 years of weirdness
Kris Buytaert

Bankers, Bodyguards, Sushi, When in Rome , iAmsterdam,
Wasaibi, Sushi, Reperbahn, The Pantheon, Sushi, Certified by the department of deaf and oops..

Ballroom
11:10
11:10
10min
Encouraging Open Spaces at Devopsdays Events
Daniel Maher

Open Spaces are literally what the Devopsdays conference series was founded on. They are a key element of the Devopsdays experience, but their execution is inconsistent—often due to misconceptions about what they are and how to run them. To wit: let's talk about what works (and what doesn't), and help to bring Open Spaces back to the brand, globally.

Ballroom
11:20
11:20
10min
The care and feeding of sponsors
Ken Mugrage

There are very few events which could run without sponsors, yet much of the time it seems like their inclusion is an afterthought. In this talk I'll go over things you can do to make the sponsor experience better, which will then lead to them coming back and wanting to sponsor more events.

Ballroom
11:30
11:30
5min
Venue, Venue, Venue
Dan Barker

Picking venues can be hard and very time consuming. In Kansas City, we picked a different venue each year until 2019. We'll look at the reasons to change venues and why it might be good to stick with one for more than a year. This will also give you a little taste of the KC style.

Ballroom
11:35
11:35
5min
Food, it's all about the food!
Dan Barker

Most conferences don't care much about the food, but providing delicious food is something we've been praised for in Kansas City. We'll walk through all the things we've done to make sure our food enhances our attendee experience. From bagels to BBQ and lattes to ice cream, we've tried it all.

Ballroom
11:40
11:40
10min
How to run a devopsdays while working for a devops vendor
Serhat Can

DevOps market is growing crazy and for most organizations, organizing a devopsdays seems to be are a great way to market their product or service. Most core and local organizers are also working for companies with devops ties. This can create a conflict if we aren't aware of the real value lying in devopsdays and take certain precautions.

In this talk, as someone who is working for a "devops" vendor, is organizing a local event with a bunch of folks who work for a devops vendor, and is attending a bunch of other devopsdays, I'll share my lessons learned to avoid turning your event into a marketing show.

Ballroom
11:50
11:50
10min
Welcome to Wherever You Are
Hannah Foxwell

The DevOpsDays London team is always looking to improve Diversity and Inclusion at our event. In this talk we'll share what we've tried so far - what worked, what didn't work and lessons we've learnt along the way.

Ballroom
12:00
12:00
20min
Break

Coffee Break

Ballroom
12:20
12:20
10min
From 2 to 15: DevOpsDays in Brazil: challenges and achievements
Rafael Gomes

Few sponsors, almost no money and a huge country. DevOpsDays in Brazil big cities are thriving, but what about smaller towns without tech communities? What are the challenges and achievements so far?

Ballroom
12:30
12:30
10min
Organizing DevOps events in Ukraine
Mykola Marzhan, Diana

Each country is a bit different; each has its challenges and own specific in expectation and relationship of the audience, sponsors, volunteers and even between organizers themselves.

Ballroom
12:35
12:35
5min
Bringing Devopsdays To China / Getting a Speeding Ticket in Ghent
sun zhenpeng

DevOps is culture and movement. I will introduce how DevOpsDays arrived China. It not only connect the Development and Operations but also connected from West to the East. From the first meetign with Patrick in 2016 till he arrived in the DevOpsDays Beijing stage in 2017 and take Selfie with 1000 ChineseDevOps practioners. It was exicting journey and memorable stories.

Ballroom
12:40
12:40
5min
A (Quick) Deep Dive Into The DevOpsDays Website
Matt Stratton

The point of this ignite is to provide some insight and tips into a) features of the devopsdays website you can use as an organizer that you might not know about and b) give a little technical background into some of the idiosyncrasies of the site’s technology (pipeline, etc). Hopefully this will help organizers we able to better use the site for their events, and also maybe generate some Open Space conversation on how to improve the site overall!

Ballroom
12:45
12:45
60min
Lunch

Lunch

Ballroom
14:00
14:00
240min
Open Spaces
Andrew Clay Shafer, Nathen Harvey

Afternoon Open Spaces

Ballroom